Onze vereniging bestaat al ruim 20 jaar en is destijds opgericht voor sporters met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, onder de naam G.S.V. Ambt-Delden. Er werd toen volleybal en tafeltennis beoefend door bijna alle leden. Na verloop van tijd kwamen er echter sporadisch nieuwe leden bij en namen er meer mensen met tranen afscheid van onze club, door verhuizing of dat de gezondheid het niet meer toe liet. Er werd besloten nog uitsluitend tafeltennis te spelen.
Wij als bestuur hebben in 2007 besloten onze naam aan te passen aan de huidige tijd en passend in de buurtschap Bentelo met een vleugje historische herkenbaarheid. Hier mee bieden wij als vereniging, tafeltennis voor iedereen tussen de 8 en ??.... zolang het leuk is. Dus iedereen die denkt te kunnen tafeltennissen en dit wil meten met de rest van onze vereniging, is van harte welkom.
We beschikken over de nodige materialen zoals ballen en batjes. Ook is er geïnvesteerd in de tafels. Deze nieuwe tafels zijn in delen verrijdbaar en voldoen aan de eisen van de Nationale TafeltennisBond (N.T.T.B.).

Trainingsdagen

Trainen gebeurt op maandag van 18.30 uur tot 19.45 uur. De training wordt begeleid door Dhr. Frank Grefte (074 - 26 72 131)

Leden

Juul Bergevoet | Erik ten Brake | Raymond ten Dam | Leo Exterkate | Ferdinand Fluttert | Fons Meier | Eduard Nijland | Henri Roewen

Contactpersoon

Paula Fluttert: 053 - 57 29 724

AanmeldenIk wil me graag aanmelden

Vanaf nu kunt u onze aanmeldingsformulier downloaden. Deze dient u uit te printen, invullen en opsturen naar:

Aanmeldformulier downloaden

Twitter feedsOnze laatste Twitter Feeds

Foto'sEen aantal foto's van onze vereniging

Sportcomplex De PolOnze contactgegevens

 Burg. Buyvoetsplein 76
7497 LD Bentelo

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 0547 - 29 24 02